Samarbetspartners

Susanna Nordlund

Susanna Nordlund är CTA certifierad coach som arbetar med individer och grupper. Hennes specialistområden är ledarskap, stresshantering, coachande team building, konflikthantering samt balans och närvaro. Hon är författare till böckerna Stolt, stark och effektiv, Aloha de-stress och Hälsa, lycka, helhet (samtliga utgivna på Bokförlaget K&R).

Susanna bodde 12år i USA och har där även studerat konfliktlösning och PR. Med en bred yrkesbakgrund från hotell och restaurang, kläder och mode samt skådespelare, kombinerat med personlig livserfarenhet och mycket omställning, skräddarsyr Susanna samtliga föreläsningar och kurser utifrån kundens behov och önskemål.

Hon har egen erfarenhet att arbeta som chef, samt drivit eget företag med personal. Susanna har i sin verksamhet även arrangerat retreatresor med fokus på personligt ledarskap och team building till Hawaii ön Big Island.

Mari Roos

Examinerad Hälsocoach 120 hp, examinerad Hästskötare, Bodyawarenesscoach, Soma Move och Soma Mind instruktör. Erfarenhet av att arbeta med projekt, coaching och människor med psykisk ohälsa och missbruk.
Som hälsocoach har hon övergripande kunskap inom det stora området hälsa och ser hälsa ur ett helhetsperspektiv. Hon arbetar med individens potential och förstärkning av det friska. Hon vill inspirera, coacha och stötta dig på din väg.

Mari erbjuder Hästunderstödd Coaching, Friskvård och Hälsocoaching till privatpersoner och företag.
Arbetar strategiskt med hästar, natur, fysisk aktivitet och samtal som en resurs för att nå god hälsa och personlig utveckling och erbjuder rehabilitering och personlig utveckling genom hästunderstödd coaching.